Икономически университет – Варна

Вижте повече

Начало
20
сеп

Възможности за обучение по програма Еразъм+

До 16 септември 2021 г. се провеждат традиционните адаптационни дни за тях

Стипендията включва финансово покритие на таксата за обучението, както и разходите за настаняване и храна през периода на учебната година.

Икономически университет – Варна утвърждава позициите си на стабилен партньор на албанските висши училища.

Еразъм+ студентска мрежа (ESN) е най-голямата студентска организация, в която членуват студенти от почти всички европейски държави.

Седмицата бе организирана от Индустриалния кампус на университета Коруня, който за пръв път организира подобно събитие. Участниците в седмицата бяха представители от Испания, Италия, Чехия, Словения, Румъния и др.

Организацията е фокусирана основно върху онлайн маркетинга и електронната търговия и търси силно мотивирани и талантливи студенти.

Докторанти, магистри, студенти по бакалавърска степен, граждански активисти и професионалисти, интересуващи се от политически науки, публична политика, история, право, гражданско общество и др., са добре дошли да се присъединят към семинара.

Седмицата, която вече имаше своето първо успешно издание през 2019 г., премина при все по-засилен интерес от страна на университетите-партньори по програма „Еразъм+“.