Икономически университет – Варна

Начало
26
апр

Онлайн среща, на която ще бъдат представени възможностите за безплатно членство в Асоциацията за одит и контрол на информационните системи.

Местата са ограничени. Краен срок на регистрация – 24 април 2024 г.

Начало
24
апр

По време на семестрите през академичната 2023/2024 г. всяка сряда от 13:00 до 14:00 ч. в Читалнята можете да се включите в срещите, организирани от университетската библиотека, на които да получите актуална информация.

На 18 април 2024 г. от 13:30 ч. в зала 323 се проведе публична лекция на представители на компанията ТехноЛогика на тема "Разработка на информационни системи с национално и международно значение" пред студенти и преподаватели от катедра "Информатика".

Магистрите посетиха "Хайделберг Матириълс Дигитален Хъб Варна ЕАД". Компанията е лидер в иновациите в областта на цифровите технологии, приложими в строителната индустрия.

Участие взеха студенти от всички специалности и докторанти.

Започна ХХIV-ТА Варненска студентска универсиада 2024 организирана от Община Варна, Студентските съвети и Академичните звена отговарящи за спорта в шестте варненски университета, с цел популяризиране на масовия непрофесионален студентски спорт.

За студентите от 1, 2 и 3 курс ОКС "бакалавър", редовно и дистанционно обучение

Начало
24
апр

Традиционно то се провежда през м. април в редица висши училища в страната.

Начало
15
апр

Кристина и Тихомира ще запознаят студентите в ИУ – Варна с полезни съвети за това как да се справят когато излязат на пазара на труда