Икономически университет – Варна

С отличен успех завършиха 80 магистри, 6-ма от които пълни отличници.

Разработването на предприемаческия план за РИМ – Варна се базира на идеята “Хибридни преживявания в музея” и е ориентирана към превръщането на музея в пространство за общуване, експозиция, събития, изкуство, креативност и знания.

Университетският екип на проект ESSENCE представи за пореден път проектната образователна платформа за развитие на меки умения и проведе обучение с представители на бизнеса

На 26.11.2022 г. Студентски съвет към Икономически университет – Варна взе участие в университетско изложение "Избирам България", което се проведе в зала "Арена Шумен" град Шумен.

С отличен успех завършиха 125-ма бакалаври. Тази година се дипломира първият випуск от специалността „Дигитални медии и ПР“.

Най-големият предприемачески формат SFF Co-creation summit Munich събра на едно място над 300 представители на предприемачески екосистеми (университети, бизнес, стартъпи, организации) от 16 държави.

Кои са уменията, които ще донесат конкурентно предимство на естествения спрямо изкуствения интелект на трудовия пазар на бъдещето? Инструменти за самообучение и подобряване на седем ключови умения са достъпни в образователната платформа ESSENCE

Отворена е залата за хранене на студентския стол във втори корпус на ИУ – Варна.

Победителите бяха излъчени на 10.11.2022 г. Мачовете се играха на Общинския спортно развлекателен комплекс „Младост“.

Разработването на тази мотивираща и образователна кампанията е част от посланието към младите хора, че именно спортът има силата да изгражда психофизически качества, необходими за развитието на потенциала, да трансформира и да формира лидери.