Икономически университет – Варна

Новини

Форумът беше посетен от стотици русенски ученици, които имаха възможността да получат ценна информация за желаните от тях специалности и направления

Начало
01
мар

Гост-лектор ще бъде Стефан Йонков – Консул по икономическите въпроси в Генералното Консулство на Република България в Мюнхен. Първата среща предстои на 1 март 2024 г. от 11:00 ч.

Стажът ще се проведе в периода юни – август 2024 г. в гр. Варна. Открити са 16 стажантски позиции в различни отдели, които се занимават с информационни технологии и изкуствен интелект, риск и правни въпроси, застраховане и борба с прането на пари.

Временен достъп (от територията на университета) до част от колекциите на Pearson в областите Computer Science & Programming, Economics, Finance, Management, Marketing - до 24.03.2024 г.

На 23.02.2024 г. в гр. София се проведе ежегодното национално студентско състезание на Института на лицензираните финансови анализатори CFA Institute "CFA Institute Research Challenge". За втори път след 2019 г. то бе спечелено от студенти на ИУ – Варна!

Явяване на изпити от предходни учебни години.

Начало
28
фев

По време на семестрите през академичната 2023/2024 г. всяка сряда от 13:00 до 14:00 ч. в Читалнята можете да се включите в срещите, организирани от университетската библиотека, на които да получите актуална информация.

До 31.03.2024 е осигурен временен свободен достъп до Writefull - автоматичен редактор, чиито инструменти са насочени към научното писане (коригират граматиката, пунктуацията и използването на думите в текста).

Конкурсът има за цел да даде възможност на млади хора, студенти и ученици на територията на област Варна да представят своя мироглед и да разгърнат творческия си потенциал.

Изберете своята дестинация сред мрежата от партньори на ИУ – Варна и се обучавайте там през следващата учебна година.