Икономически университет – Варна

Новини

Общото събрание на висшето училище гласува с голямо мнозинство за втория му мандат.

Бивши студенти на Катедра "Туризъм" на ИУ – Варна от Куба споделиха скъпи спомени от студентските си години

Сред официалните гости бе и министърът на туризма д-р Илин Димитров – възпитаник на Колежа по туризъм и бивш преподавател в него.

Списък на кандидати, допуснати до участие в обучение в област “Дигитални умения” на тема: „Работа със статистически софтуер 2 част - Специализиран статистически софтуер за научни изследвания ”

Начало
29
май

Уважаеми студенти, семинарите са продължителност 2 учебни часа и ще се проведат на 29.05.2023 г., понеделник с начални часове: 11:15 ч., 13:15 ч., 15:15 ч., зала 446, Икономически университет - Варна.

Хиляди варненци излязоха на площад "Св. Св. Кирил и Методий" във Варна, за да почетат Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност.

Начало
31
май

Вижте повече

Начало
30
май

Вижте повече

31 личности и колективи с ярки постижения в сферата на културата, науката и образованието бяха отличени с награди "Варна" за 2023 г.

Скъпи студенти, започва заснемане на поредица от 18 видеоматериали, които имат за цел да подпомогнат Вашето кариерно развитие. За да бъдат видеоматериалите полезни за Вас, ви каним да споделите своите въпроси, записани като текст или видео.