Икономически университет – Варна

Начало
10
апр

Студентите от Икономически университет – Варна, включени в работните групи, са близо 40. В проекта участват още преподаватели, експерти в различни области на обществения живот на града, представени са също неправителствения сектор и медиите.

Начало
23
окт

"Лора от сутрин до вечер" с гостуване на режисьора Димитър Коцев – Шошо

Microinvest има удоволствието да Ви покани на безплатни счетоводни семинари, чиято тематика би представлявала интерес за Вас.

КРАЕН СРОК ЗА ПОДАВАНЕ НА КАНДИДАТУРИТЕ - 22.10.2012г.

Краен срок за изпращане на есе:  28 октомври 2012 г.

Начало
19
окт

Целта на годишните поименни награди на Община Варна за студенти от Варненските Висши учебни заведения е да изрази признание за постигнати високи резултати в съответните области, както и да поощри и популяризира постиженията на студентите.

Ела на конкурс и покажи какво можеш. Стани част от новата инициатива и нека заедно да споделяме, да се забавляваме, да развиваме и творим.

Фондация „Rochus und Beatrice Mummert” насърчава бъдещи потенциални топ мениджъри от страните в Централна и Източна Европа в областта на икономическите, инженерните и природните науки.

Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) кани преподавателите и студентите от ИУ – Варна за участие в конкурса: Наградите на БАИТ за 2012 г. за значим принос за развитието на информационните и комуникационни технологии.