Икономически университет – Варна

Новини

Инициативата беше на Студентския съвет – отдел „Спорт“

Събитието беше организирано съвместно от Университетския център по медиация и библиотеката на ИУ – Варна

Поканени са над 60 компании от IT индустрията.

Явяване на изпити от предходни учебни години.

Начало
10
окт

Присъстващите студенти ще могат да разгледат примерни дипломни проекти, успешно защитени в предходни години.

Инициативата се изпълнява от UEVA – бизнес акселераторът на Икономически университет – Варна и включва поредица от четири събития, които ще се проведат в рамките на месец октомври 2022 г. Събитията са отворени за студенти от всички висши училища.

По време на разговорите посланик Йорданов изтъкна, че традиционно добрите връзки между България и Нигерия са отлична възможност за разширяване на обема на сътрудничество между двете страни в областта на образованието, науката, културата и бизнеса.

Конференцията ще се проведе на 27 октомври 2022г., а желаещите да вземат участие могат да присъстват лично в Словения, да изпратят презентация на своя научен труд, или да се включат онлайн чрез платформата Zoom.

Неговата мисия е да насърчава предприемаческия дух у студентите във висшето училище и да подпомага развитието на техните предприемачески идеи.

Начало
17
окт

ИУ – Варна, Junior Achievement България („JA България“) и дъщерното й дружество The Edge: R&BD ще открият Дълбоко технологичен иновационен порт Варна (Varna Deep Tech Innovation Port), насочен към създаване и развитие на устойчиви технологични иновации.