Икономически университет – Варна

Новини

Начало
07
окт
Край
08
окт

Дискусията цели да постави фокус върху основните промени в счетоводството и одита за последните пет години, да провокира въпроси и да потърси отговори в тематични направления като съвременният одит между приложното знание и формалното отношение.

Начало
05
юли
Край
09
юли

Събитието се организира от Европейската асоциация на Еразъм+ координаторите (EAEC) под патронажа на европейския комисар за иновации, изследвания, образование и младеж д-р Мария Габриел

До 6 юли 2021 г. се удължава първия етап на приема в ОКС "магистър" за учебната 2021/2022 г.

Експертният екип на проект PROMINENCE представи проекта на работна среща на 19 юни 2021 г. в Кранево на тема „Една година образование в дигитална среда – споделяне на добри практики в чуждоезиковото обучение и спорта“.

Начало
25
юни
Край
27
юни

"Започни млад / Start Young" на Списание "Български предприемач" е 50-часово събитие, предназначено да осигури превъзходно практическо обучение за начинаещи предприемачи.

Начало
24
сеп

Основният акцент ще бъде поставен върху различните аспекти на дигитализацията при управлението на хора, предизвикателствата на новата реалност и работата в условия на криза.

На срещата на 24 юни 2021 г. с академичното ръководство на университета присъства и проф. д-р Красимир Методиев, почетен консул на Държавата Израел в България.

Стажът се провежда в рамките на Европейска програма за мобилност Еразъм+ за зимния/летния семестър на 2021/2022 академична година.

По време на събитието ще се проведат редица събития, които да запознаят гостите с възможностите за обучение и личностно и професионално развитие, които ИУ – Варна предлага на своите студенти.

Форумът беше организиран по повод 30-годишнината от създаването на катедра "Аграрна икономика"