Икономически университет – Варна

Новини

Държавният глава Румен Радев връчи отличията в 20-ото издание на президентската инициатива Награда "Джон Атанасов" на 4.10.2022 г.

Форумът на 30.09.2022 г. даде възможност на учени, докторанти, студенти, специалисти от бизнеса и публичната администрация да споделят идеи, опит и експертиза в областта.

Целта бе да се стимулира креативността на студентите и да насърчи тяхното иновативно и управленско мислене, да осъществи обмен на знания и идеи в областта на управлението на човешките ресурси между преподаватели, студенти и представители от практиката.

Discover our new database for applied life sciences

До 22/10/2022 е осигурен временен достъп до EMIS (Emerging markets research, data and news) - от територията на университета.

От 3/10/2022 е осигурен временен едномесечен достъп до пълната колекция списания на научния издател Wiley - от територията на ИУ – Варна.

Вижте повече за подаване на документи за стипендии за зимен семестър на учебната 2022/2023 година

Бе излъчен филм „Образование и правораздаване в един общ път“ бе по повод 5-годишното сътрудничество между Административен съд – Варна и Икономически университет – Варна

Учебно разписание за зимен семестър на учебната 2022/2023 г., ОКС "магистър" - дистанционно обучение

Начало
05
окт

Верни на нашата визия за развитието на креативен и предприемачески университет, създаващ реален принос за обществото, ние направихме важната стъпка към обединяването на всички предприемачески инициативи в рамките на единна структура, каквато ще бъде UEVA.