Икономически университет – Варна

Новини

Студенти от Икономически университет – Варна се включиха в пролетното издание на Markstrat Dukenet Challenge, което се проведе седмицата от 8-ми до 12-ти април 2024 г. в Avans University of Applied Sciences, Нидерландия.

Бъдещи чуждестранни кандидат-студенти от турски лицей се запознаха с възможностите за обучение в ИУ – Варна

Гостуването на PwC е в рамките на осъществяваното сътрудничество с университета, като през следващата учебна година предстоят нови съвместни събития

Заявления за допускане до държавен изпит и защита на дипломна работа ще се приемат от сектор "Бакалаври" и сектор "Магистри" на 5, 6 и 7 юни 2024 г.

Събитието се проведе на 8 май 2024 г. от 15:15 ч. в зала 128 в ИУ – Варна и на него компанията предложи на студентите две стажантски програми.

Начало
14
май

Проф. Ганчев е четвърти поред носител на академичната награда "Проф. Станчо Чолаков" за високи постижения в областта на финансовата наука и местното управление.

Възможност за отпускане на стипендии за академичен обмен между европейски и корейски студенти дава програма DUO-KOREA Fellowship Programme за учебната 2024/2025 г.

Конференцията се проведе в Русенския университет "Ангел Кънчев" на 25 и 26 април 2024 г.

Начало
17
май

За любителите на загадките. Елате да се позабавлявате, да проверите знанията си, а защо не и да си тръгнете с награда за най-добър отбор в последните дни на летния семестър.

Начало
09
май

Заповядайте на откриването на UEVA Startup Initiative Сезон 2