Икономически университет – Варна

Програмата ще се проведе в периода март-април 2022 г. (виртуален обмен/физическо обучение) и за 10 дни през юли 2022 г. в Алмерия (за работни срещи и обучение на място).

По време на разговорите бяха обсъдени възможностите за задълбочаване на партньорството на трите университета и възможността за кандидатстване с общи проекти по програма "Еразъм+".

Посещението се реализира като част от международен проект на ТДФИУ от 2019 г., с участието ДДУ, в който ИУ – Варна участва като международен консултант.

Икономически университет – Варна за пета поредна година – като институция и с отделни първични звена, заслужи място в престижната класация на U-Multirank.

На информационното събитие присъстваха националната агенция за управление на програмата "Еразъм+", служители и ръководители на международни отдели, както и институционални координатори по програма "Еразъм+" от всички български университети.

Визитата се реализира по програма "Еразъм+", като част от дългогодишното партньорство между ИУ – Варна и чешкия университет.

Щандът на ИУ – Варна привлече интереса на над 1000 посетители, които останаха очаровани от възможностите за обучение и кариерна реализация след завършване, които университетът предлага на своите чуждестранни студенти.

Крайният срок за подаване на материалите е 15 ноември 2021 г.

Списък на класираните студенти за летен семестър на академичната 2021/2022 година

Поради влошената епидемиологична обстановка в международен план бе взето решение за не обявяване на конкурс за изходяща мобилност в партниращи държави.