Икономически университет – Варна

Доц. д-р Даниела Кришан от Romanian-American University в Букурещ посети Икономически университет – Варна по линия за академичен обмен на програма „Еразъм+“.

Комисия „Фулбрайт“ организира уебинар на 10 март 2023 г. от 17:00 ч., на който ще представи възможности за академични стипендии за висше образование.

За първи път Университетът за приложни науки Бон-Рейн-Зиг е домакин на международно и интердисциплинарно лятно училище "Устойчиви иновации и инженерство: Произведено в Германия".

По покана на българското посолство в Нигерия, ИУ – Варна организира онлайн среща с представители на Търговско индустриалната камара на Лагос с цел укрепване на партньорските отношения и промотиране на възможностите за мобилност на студенти и персонал.

Близо 50 студенти от 19 държави в и извън Европейския съюз ще прекарат следващия семестър по програма "Еразъм+" в Икономически университет – Варна.

Посолството на Китайската народна република в България информира, че е стартирала кампанията за кандидатстване за стипендиантската програма „Youth of Excellence Scheme“ на Китайското правителство за академичната 2023/2024 г.

Изберете своята дестинация сред мрежата от партньори на ИУ – Варна и се обучавайте там през следващата учебна година.

Във фестивала взимат участие стотици ученици от училищата в цялата страна, които се отличават с високо ниво на испански език.

На 17.02.2023 г. Комисията за академичен обмен разгледа постъпилите в електронната система заявления от преподаватели и служители за участие в мобилност на персонала между програмни и партниращи страни по програма „Еразъм+“.

Посолството на Република България в Джакарта информира относно възможността български граждани да се обучават по стипендиантска програма на Политехническия университет на Маланг (POLINEMA), Индонезия за академичната 2023/2024 година.