Икономически университет – Варна

Вижте повече.

Проф. Дженс Перет, гост-лектор от Международното училище по мениджмънт в Кьолн, посети Икономически университет – Варна по програма „Еразъм+“ с цел преподаване.

Крайният срок за кандидатстване е 05.12.2023 г.

Чуждестранните студенти за зимния семестър на академичната 2023/2024 година бяха посрещнати по стара българска традиция с питка със сол и мед.

Изберете своята дестинация сред мрежата от партньори на ИУ – Варна и се обучавайте там през следващата учебна година.

Близо 40 студенти от над 15 държави в и извън Европейския съюз ще прекарат този зимен семестър по програма "Еразъм+" в Икономически университет – Варна.

ИУ – Варна обявява конкурс за мобилност на персонала с цел преподаване и с цел обучение по програма "Еразъм+" за академичната 2023/2024 г. в партньорски и партниращи държави.

Конференцията има за цел да изследва уместността на стоицизма – философия, основана от Зенон от Китион преди повече от две хилядолетия – за справяне с многостранните предизвикателства, пред които е изправен нашият свят днес.

Икономически университет – Варна стартира Buddy програмата, която има за цел да срещне студентите от ИУ-Варна и пристигащите Еразъм+ студенти за предстоящия семестър.