Икономически университет – Варна

Академичното ръководство на Икономически университет – Варна и Студентският съвет обявяват началото на тазгодишния конкурс за академичното отличие "Студент на годината" на ИУ – Варна. Конкурсът е под патронажа на ректора проф. д-р Евгени Станимиров.

Документите за номинациите се подават в офиса на Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна в срок до 31 март 2024 г.

Начало
17
апр

Събитието изисква предварителна регистрация.

Начало
21
мар

Присъединете се към нас на 21 март 2024 г. от 17:30 до18:30 ч. онлайн в Google Meet: https://meet.google.com/ixj-vwcr-yqi 

Начало
25
мар

Бизнес уъркшопът цели да даде ценни съвети на студентите за това как да бъдат успешни предприемачи.

Ключов успех стана факт на 12.03.2024 г. в резултат на съвместната работа на Икономически университет – Варна (ИУ-Варна) и Регионална агенция за предприемачество и иновации – Варна (РАПИВ).

Начало
18
мар

Инициативи на KPMG Bulgariа. Събитието е насочено към студенти от всички курсове.

Начало
25
мар

Евродепутатът Радан Кънев ще бъде гост-лектор пред студентите в Икономически университет – Варна в качеството му на член на Комисията по обществено здраве, околна среда и безопасност на храните в Европейския парламент.

Начало
29
мар

Гост-лектор: доц. д-р Милена Ангелова, главен секретар на Асоциация на индустриалния капитал в България, заместник председател на SGI Europe

Начало
13
мар

Гост-лектор ще бъде Илия Деков – ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси в Посолството на Република България в Сеул, с дипломатически ранг „пълномощен министър“.