Икономически университет – Варна

По време на разговорите бяха обсъдени бъдещи съвместни инициативи, в които да участват студентите на Икономически университет – Варна.

В рамките на две до четири седмици участниците в проекта ще обменят опит със своите мексикански колеги, за да подобрят качеството на обучението и управлението във висшите образователни институции в Мексико.

Europe Language Jobs организира най-голямото безплатно виртуално събитие с възможности за работа и стаж за студенти в 20 града из Европа.

Икономически университет – Варна се включи в годишната конференция на университетската мрежа Dukenet и юбилейното тържество за нейното основаване.

Британският съвет в България и посолството на Великобритания се включиха онлайн в Международната седмица, която ИУ – Варна организира през изминалата седмица.

Той представи университета „Томас Джеферсън“ (САЩ) и акцентира върху успешните модели на сътрудничество с европейски университети.

Бизнес акселераторът на Икономически университет – Варна (UEVA) се включи като партньор в Dukenet Markstrat Challenge – интензивна обучителна програма с над 10-годишна история.

Отдел “Международно сътрудничество” получи покана да организира сходно събитие в Университета по икономика и педагогика в гр. Карши, Узбекистан.

Четвъртата Международна седмица на персонала, която Икономически университет – Варна организира по програма "Еразъм+", бе открита вчера - 3 юли 2023 г.

Представители на над 15 държави от четири континента ще присъстват на четвъртото издание на ежегодното събитие