Икономически университет – Варна

Близо 40 студенти от над 10 държави в и извън Европейския съюз ще прекарат летен семестър по програма "Еразъм+" в ИУ – Варна. Най-силно присъствие на студенти, избрали ИУ – Варна се отчита от Германия, Чехия, Словакия, Испания.

На 16.02.2024 г. Комисията за академичен обмен разгледа постъпилите в електронната система заявления от преподаватели и служители за участие в мобилност на персонала.

Започва кандидатстването за обучение по междукултурно лидерство - GoLiteToLead, което ще се проведе в Дебрецен, Унгария от 22-ри до 26-ти април 2024 г.

Кандидатствайте за обучение насочено към постигане на пазарен успех на компания чрез използването на симулационния софтуер Markstrat в Хертогенбос, Нидерландия, от 8-ми до 12-ти април 2024 година.

Бизнес акселераторът на Икономически университет – Варна (UEVA) се присъедини като партньор в Dukenet Markstrat Challenge. Участниците се ангажират в международни екипи с цел постигане на успех на пазара за техните компании.

Стипендии за обучение в САЩ

Визитата бе по инициатива на Корейски институт за развитие (Korea Development Institute - KDI) към Министерството на икономиката и финансите

ИУ – Варна обявява допълнителен конкурс за мобилност на персонала с цел преподаване и с цел обучение по програма "Еразъм+" за академичната 2023/2024 г. в партньорски и партниращи държави.

Начало
14
дек

Събитието е отворено за всички любознателни, без опит или ниво на умения.

Начало
11
дек

На срещата ще бъде разяснено как се кандидатства, как да се избера подходяща организация и държава.