Икономически университет – Варна

Бъдещи чуждестранни кандидат-студенти от турски лицей се запознаха с възможностите за обучение в ИУ – Варна

Възможност за отпускане на стипендии за академичен обмен между европейски и корейски студенти дава програма DUO-KOREA Fellowship Programme за учебната 2024/2025 г.

Курсовете ще се проведат в Банкерския институт за развитие на селските райони (Bankers Institute of Rural Development - BIRD), в гр. Лакнау, щат Утар Прадеш, Индия.

Резултати от конкурс по програма "Еразъм+" за студентска мобилност с цел обучение за академичната 2024/2025 г.

В периода от 18 до 22 март 2024 г. доц. д-р Калоян Колев, ръководител катедра „Обща икономическа теория“ при ИУ – Варна участва в мобилност на персонала по програма „Еразъм+“ в Университет Йоханесбург в гр. Йоханесбург, Република Южна Африка.

В периода от 18 до 22 март 2024 г. проф. д-р Стоян Маринов и пом. ректор Свилен Столаров участваха в мобилност на персонала по програма „Еразъм+“ в Тракийския университет в гр. Одрин.

Чуждестранните студенти бяха посрещнати по стара българска традиция с питка със сол и мед.

Изберете своята дестинация сред мрежата от партньори на ИУ – Варна и се обучавайте там през следващата учебна година.

Възможност за участие на преподавател от Икономически университет – Варна в INUAS COIL Days, организирани от Hochschule Munchen

Начало
27
фев

На срещата ще бъде разяснено как се кандидатства, какви са изискванията към кандидатите, информация за партньорски университети и др. Предвидено е време за дискусионен панел, когато участниците могат да отправят допълнителни въпроси.