Икономически университет – Варна

Начало
16
ное

Представители на Комисия "Фулбрайт" ще посетят Икономически университет – Варна за информационна среща във връзка с новата кампания за стипендии за обучение и научна дейност в САЩ през 2023/2024 академична година.

Форумът беше организиран от катедра „Счетоводна отчетност“.

Начало
02
дек

За любителите на загадките. Елате да се позабавлявате, да проверите знанията си, а защо не и да си тръгнете с награда за най-добър отбор в последните дни на зимния семестър.

Временен достъп до 31.12.2022 до три колекции от електронни списания на Taylor & Francis - Social Science and Humanities Library (1494 списания); Science and Technology Science Library (524 списания); Medical and Pharmaceutical Science Library

Начало
14
ное

Меките умения на фокус: запознаване с резултатите от проект ESSENCE и образователната платформа за развитие на меки умения

Двете институции постигнаха съгласие за осъществяване на съвместно сътрудничество, обединявайки усилията си за изграждане на нови модели на взаимодействие между висшето образование и държавната администрация.

Поводът за поканата на Joint Research Center е присъждането на наградата за млад учен "Данубиус" на гл. ас. д-р Свилена Михайлова през ноември 2021 г.

Партньорите заявиха желание за нови проектни инициативи

Начало
11
ное
Край
12
ное

Обучението е предназначено за членове на академичен и преподавателски състав, докторанти и постдокторанти от Икономически университет – Варна. Можете да заявите участието си в обучителния семинар в срок до 08.11.2022 г.

Посредством уебинарите, провеждани на живо и на запис, се обхващат цял набор от теми, свързани с продуктите на Elsevier - от съвети за търсене в ScienceDirect до оценка на въздействието на научните изследвания върху обществото с помощта на Scopus и SciVal