Икономически университет – Варна

Новини

Начало
15
мар

на докторант Петя Георгиева Анева

Над 400 студенти се включиха в Седмицата на дигиталното обучение „Digital Force Week“, организирана от Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна и Съюза за стопанска инициатива

При подписване на договор за студентска мобилност с цел практика при завършилите семестриално и дипломирани студенти е задължително присъствието на гарант.

Членовете му ще имат възможност да практикуват в мултимедийното студио, да участват в създаването на дигитално съдържание за университетския youtube канал "Кариерна академия", официалния сайт на висшето училище и профилите му в социалните медии.

В конкурса могат да вземат участие ученици, студенти и докторанти в български и европейски университети, както и млади предприемачи до 35 годишна възраст.

Документи на кандидати се приемат до 26.03.2021 г.

Темите ще бъдат свързани с японското общество и силата му да се справя по време на кризисни ситуации, чувството за дълг, екипността и дисциплината на японците.

За ученици от училищата на територията на гр. Варна и студенти в ИУ – Варна. Срок за предаване на творбите – до 30 април (включително) 2021 г.

Краен срок за представяне на материалите за участие в конференцията - 10 април 2021 г.

Начало
03
мар

Честит национален празник Трети март!