Икономически университет – Варна

Обявата е публикувана в сайта на МВнР на 19.09.2022 г., а срокът за подаване на документи е 14 дни след опубличаването й.

Концепцията на проекта напълно съвпада с принципите и дейностите, заложени в Хартата за висше образование на програма „Еразъм+“, които да стимулират опазването на околната среда.

Разработването на тази мотивираща кампанията е част от посланието към младите хора, че именно спортът има силата да изгражда психофизическите качества, необходими за развитието потенциала да трансформира и да формира лидери.

След тържествената церемония първокурсниците получиха своите студентски книжки.

Икономически университет – Варна излъчи делегация от свои студенти и представители на Студентски съвет към ИУ – Варна, които участваха в тазгодишното 20-то юбилейно издание на Летен университет – Китен '22.

В навечерието на новата академична година библиотеката на Икономически университет – Варна (в частност фондът с юридическа литература) получи дарение с много ценни издания

Начало
15
сеп

Официалното откриване ще се състои в 10.00 часа в зала Аула. Първокурсниците ще имат възможност на 14 и 15 септември да опознаят своя университет по време на традиционните информационни дни

Начало
12
авг

Националната програма цели привличане и подкрепа кариерното развитие на млади учени и постдокторанти в българските публични научни организации и държавни висши училища.

Над 400 украински зрелостници ще се явяват на изпит през следващте няколко дни