Икономически университет – Варна

ФНИ ще подкрепи международно научно-техническо сътрудничество за осъществяване на преки контакти между учени и колективи от Австрия, България, Словакия, Сърбия, Франция, Черна гора и Чехия

Отворена е залата за хранене на студентския стол във втори корпус на ИУ – Варна.

Покана на Европейския институт за иновации и технологии за проектни предложения предвижда до 12 милиона евро финансиране за висшите училища и техните партньори

Никола Иванов, Digital Marketing & E-commerce Manager в мултинационалната компания Pierre Fabre, е втори гост в уъркшоп-семинарa Kaboom's Marketing Jam 2.0!

Изложбеният музей за приложни изкуства и дизайн „Direktorenhaus“ в Берлин, Германия, кани студенти от Европа да осъществят „Еразъм+“ практика в тяхната институция през 2023 г.

Тодор Димитров, съсобственик на "Софийска баница", верига от 7 симпатични upmarket пекарни в София е първият специален гост в уъркшоп-семинарa Kaboom's Marketing Jam 2.0!

Заявления за допускане до държавен изпит и защита на дипломна работа ще се приемат от Сектор "Студенти"/Фронт офис и Център за магистърско обучение на 16 и 17.01.2023 г.

Победителите бяха излъчени на 10.11.2022 г. Мачовете се играха на Общинския спортно развлекателен комплекс „Младост“.

Начало
25
ное

Ще се проведе присъствено по утвърден график.

Ще се проведат присъствено по утвърден график.