Икономически университет – Варна

Състезателите на женския и мъжкия баскетболен отбор на Икономически университет – Варна спечелиха първо място и златните медали на "Купа 8-ми декември" за 2022 година.

На 24.11.2022 г. Европейската Комисия отваря покана за набиране на проектни предложения по програма "Social Prerogative and Specific Competencies Lines"

Кои са уменията, които ще донесат конкурентно предимство на естествения спрямо изкуствения интелект на трудовия пазар на бъдещето? Инструменти за самообучение и подобряване на седем ключови умения са достъпни в образователната платформа ESSENCE

За всички студенти

Начало
24
ное

За студенти от ИТ специалностите на ИУ – Варна

Оля Антонова е петия специален гост в уъркшоп-семинарa Kaboom's Marketing Jam 2.0!

Емил Симеонов, настоящ творчески директор на Kaboom е четвъртия специален гост в уъркшоп-семинарa Kaboom's Marketing Jam 2.0!

Комисия „Фулбрайт“ посетиха Икономически университет – Варна за информационна среща във връзка с новата кампания за стипендии за обучение и научна дейност в САЩ през 2023/2024 академична година.

Ясен Русев, един от основателите на ESCREO и неин главен изпълнителен директор е трети специален гост в уъркшоп-семинарa Kaboom's Marketing Jam 2.0!

Начало
21
ное

Кои са очакваните ползи и възможните рискове?