Икономически университет – Варна

Вижте повече

Основната цел на посещението е свързана с провеждането на първа партньорска среща по проекта и осъществяването на експертни срещи с цел обмен на опит и добри практики в управлението на културно-историческото наследство в Норвегия.

Министерството на образованието и науката даде на висшето училище оценка 3.97 при максимална 4.00

Инициатори на идеята за създаването на VDTIP са „Джуниър Ачийвмънт“ – България и Икономически университет – Варна. С откриването му се постави началото на втората в Европа дълбоко технологична иновационна долина.

​Във връзка с кандидатстването за мобилност с цел обучение по програма "Еразъм+" за летен семестър на академичната 2022/2023 г.

ИКТ Клъстер – Варна, е стратегически партньор на Икономически университет – Варна и получи специална табела на почетната Стена на стратегическите партньори на Студентската улица в академичната сграда

Начало
18
окт

Информационният Еразъм+ ден ще се проведе на 15.10.2022 г. от 16:00 часа в Социалната чайна (The Social Tea house).

Програмата "Panda Labs" на WWW България е насочена към ангажирането на учениците и младежите на възраст от 15 до 25 години с въпросите за околната среда и климатичните промени. Желаещите да участват в програмата могат да се регистрират от 20.09 до 20.10.2

Начало
13
окт

Говори опитът - за успешния баланс между академичната работа, бизнеса, футболното съдийство, математиката и др. ...