Икономически университет – Варна

Германското дружество за Югоизточна Европа обявява конкурс за най-добра магистърска работа в сферата на югоизточноевройските изследвания с награда 300 евро.

Финалното представяне и награждаване на победителите от втората Национална студентска конференция "Икономически перспективи и предизвикателства пред Еврозоната и България" се състоя на 5 юни 2023 г. в Икономически университет – Варна.

Докладът на Силвия Момчева на тема „Ролята на изкуствения интелект при проверка на достоверността на информацията в Интернет“ (представен на английски език) е отличен сред 47 разработки, участвали в индивидуалната надпревара.

Срокът за изпращане на разработките е до 31 май 2023 г.

Центърът за изследване и прилагане на нови информационни и комуникационни технологии (ЦИПНИКТ) към ИУ-Варна връчи награди на изявени студенти

Kакто и досега в конкурса могат да вземат участие ученици, студенти и докторанти в български и европейски университети, както и млади предприемачи до 35 годишна възраст.

Битката за златните медали премина много оспорвано.

Срокът за подаване на документи за награда „Йордан Симеонов Йорданов“ за студенти в областта на икономиката и търговията е удължен до 05.05.2023 г.

Отдел "Международно сътрудничество" обявява резултатите от проведеното класиране по програма "Еразъм+" за студентска мобилност с цел обучение за академичната 2023/2024 г.

Начало
08
апр

За всички студенти – бакалаври и магистри, които желаят да премерят сили в писането на алгоритми. Подайте заявка за участие до 6 април 2023 г.