Икономически университет – Варна

Начало
29
мар

HR: Rush for Practice" – съвместна инициатива на Икономически университет – Варна, софтуерна компания Pleggi и с подкрепата на Българска асоциация за управление на хора (БАУХ)

Начало
12
апр

За всички студенти – бакалаври и магистри, които желаят да премерят сили в писането на алгоритми. Подайте заявка за участие до 9 април 2024 г.

Академичното ръководство на Икономически университет – Варна и Студентският съвет обявяват началото на тазгодишния конкурс за академичното отличие "Студент на годината" на ИУ – Варна. Конкурсът е под патронажа на ректора проф. д-р Евгени Станимиров.

В куизът участваха 54 студенти, които бяха разпределени в 10 отбора.

Документите за номинациите се подават в офиса на Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна в срок до 31 март 2024 г.

До 15 март 2024 г. е срокът за подаване на документи за участие

Тази година за приза кандидатури са подали 163-ма студенти и докторанти от 35 висши училища.

Връчване на награди за принос в науката "Питагор" 2024 г. на Министерството на образованието и науката за съществен принос на български учени и научни колективи за развитието на науката.

На 23.02.2024 г. в гр. София се проведе ежегодното национално студентско състезание на Института на лицензираните финансови анализатори CFA Institute "CFA Institute Research Challenge". За втори път след 2019 г. то бе спечелено от студенти на ИУ – Варна!

Конкурсът има за цел да даде възможност на млади хора, студенти и ученици на територията на област Варна да представят своя мироглед и да разгърнат творческия си потенциал.