Икономически университет – Варна

Всички изпити в Икономически университет – Варна се провеждат присъствено.

В конкурса могат да вземат участие ученици, студенти и докторанти в български и европейски университети, както и млади предприемачи до 35 годишна възраст.

Израело-Европейската Дирекция за научни изследвания и иновации организира виртуален информационен ден за програма "Хоризонт Европа" на Европейския съюз.

Начало
29
мар

Гост-лектори на срещата-дискусия са експерти от Комисията за защита на личните данни

Начало
22
мар
Край
25
мар

Събитието предвижда парични и предметни награди за отличените на призови места студенти и ученици, осигурени от ИУ – Варна и партньорските бизнес организации

В периода 01-02 септември 2022 г. Икономически университет – Варна ще бъде домакин на Девета национална конференция по електронно обучение във висшите училища.

Френският институт в България откри кампанията "Стипендии на френското правителство" за висше образование за 2022 година.

Акцент в темата ще бъдат въпроси като: понятието „риск“ и неговата употреба в застраховането; условията за застраховаемост на риска; методите за оценка на риска; техническия риск на застрахователите.

Начало
02
мар

Отговорите на всички ваши въпроси ще може да получите в разговор с нас, както и всичко, което е необходимо да знаете и направите преди да стегнете куфарите за семестър в друга държава!

Изберете своята дестинация сред мрежата от партньори на ИУ – Варна и се обучавайте там през следващата учебна година.