Икономически университет – Варна

Как младите хора възприемат иновациите в сферата на финансите? Доколко нагласите на поколение Z за използване на финансови услуги се различават от тези на предишните поколения?

Изберете своята дестинация сред мрежата от партньори на ИУ – Варна и се обучавайте там през следващата учебна година.

Икономически университет – Варна излъчи делегация от свои студенти и представители на Студентски съвет към ИУ – Варна, които участваха в тазгодишното 20-то юбилейно издание на Летен университет – Китен '22.

За двадесета поредна година Фондация "Еврика" ще определи след провеждане на конкурс студентите, които ще получават именни стипендии в размер на 3 000 лева годишно в 11 области.

Краен срок за подаване на документи в програмата: 3 септември 2022 г.

На одобрения студент ще бъде предоставена субсидия от 700 евро на месец, финансирана по програма „Еразъм+“, както и средства за пътни разходи в размер на 275 евро.

Мексиканската Агенция за международно сътрудничество за развитие обяви новото издание на конкурса на Мексиканското правителството за стипендии за чужденци.

12 юли 2022 г. от 11:00 часа в Технически Университет – Варна (Конферентна зала, корпус НУК, ул. Студентска 1)

Наградният фонд е финансиран от германското федерално министерство на образованието и научните изследвания (BMBF). Крайният срок за кандидатстване е 31 август 2022 г. (12:00 ч. полунощ, CEST).

Начало
17
юни
Край
18
юни

Тя е посветена на 25-годишнината от създаването на катедра "Маркетинг".