Икономически университет – Варна

Начало
27
мар

Възможно ли е и защo си заслужава реализация в туризма?

Начало
26
мар
Край
29
мар

Дванадесетото издание на форум „Кариери“ през 2024 г. цели да събере на едно място фирми, които предлагат работа и/или стаж, от различни браншове и студенти с висока подготовка в областта на икономиката, управлението, информационните технологии и туризма.

Начало
25
мар

Евродепутатът Радан Кънев ще бъде гост-лектор пред студентите в Икономически университет – Варна в качеството му на член на Комисията по обществено здраве, околна среда и безопасност на храните в Европейския парламент.

Начало
25
мар

Бизнес уъркшопът цели да даде ценни съвети на студентите за това как да бъдат успешни предприемачи.

Начало
21
мар

Присъединете се към нас на 21 март 2024 г. от 17:30 до18:30 ч. онлайн в Google Meet: https://meet.google.com/ixj-vwcr-yqi 

Начало
19
мар

На 19 март от 13:30 в зала 320 на университета наши гости ще бъдат създателите на Sprintax - единствената в света онлайн платформа за попълване на данъчни декларации за временнопребиваващи в САЩ, използваща AI и разработена от изцяло български екип.

Начало
19
мар

Ще бъде осигурен превод от и на английски език.

Начало
19
мар
Край
20
мар

Онлайн обучение за преподаватели, студенти и представители на бизнеса, в два модула - софтуерни продукти за управление на хотели (Property Management System) и софтуер за управление на продажби

Начало
18
мар

Инициативи на KPMG Bulgariа. Събитието е насочено към студенти от всички курсове.

Начало
13
мар

Гост-лектор ще бъде Илия Деков – ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси в Посолството на Република България в Сеул, с дипломатически ранг „пълномощен министър“.