Икономически университет – Варна

Начало
25
мар

Бизнес уъркшопът цели да даде ценни съвети на студентите за това как да бъдат успешни предприемачи.

Начало
27
мар

Възможно ли е и защo си заслужава реализация в туризма?

Начало
19
мар

На 19 март от 13:30 в зала 320 на университета наши гости ще бъдат създателите на Sprintax - единствената в света онлайн платформа за попълване на данъчни декларации за временнопребиваващи в САЩ, използваща AI и разработена от изцяло български екип.

Начало
18
мар

Инициативи на KPMG Bulgariа. Събитието е насочено към студенти от всички курсове.

Начало
25
мар

Евродепутатът Радан Кънев ще бъде гост-лектор пред студентите в Икономически университет – Варна в качеството му на член на Комисията по обществено здраве, околна среда и безопасност на храните в Европейския парламент.

Начало
29
мар

Гост-лектор: доц. д-р Милена Ангелова, главен секретар на Асоциация на индустриалния капитал в България, заместник председател на SGI Europe

Начало
13
мар

Гост-лектор ще бъде Илия Деков – ръководител на Службата по търговско-икономическите въпроси в Посолството на Република България в Сеул, с дипломатически ранг „пълномощен министър“.

Начало
07
мар

Гост-лектор ще бъде Емилиян Абаджиев - Търговски представител и съветник към посолството на Република България в Република Австрия.

Начало
19
мар
Край
20
мар

Онлайн обучение за преподаватели, студенти и представители на бизнеса, в два модула - софтуерни продукти за управление на хотели (Property Management System) и софтуер за управление на продажби

Начало
08
мар

Катедра "Информатика" има удоволствието да Ви покани на поредната публична лекция на представител на бизнес средите.