Икономически университет – Варна

Начало
06
окт

Вижте повече

Концепцията на проекта напълно съвпада с принципите и дейностите, заложени в Хартата за висше образование на програма „Еразъм+“, които да стимулират опазването на околната среда.

Разработването на тази мотивираща кампанията е част от посланието към младите хора, че именно спортът има силата да изгражда психофизическите качества, необходими за развитието потенциала да трансформира и да формира лидери.

Начало
20
сеп

На 20.09.2022 г. (вторник) ще се проведе тържествено откриване на учебната 2022/2023 г. за дистанционните студенти от първи курс и обучение за работа с платформата eLearn по график.

След тържествената церемония първокурсниците получиха своите студентски книжки.

Discover advanced functions of My EBSCOhost Folder ; EconLit with Full Text – A complete source for economic research ; Tips and tricks in advanced search ; Complementary collection: EBSCO eBooksOpen Access Collection

Начало
19
сеп
Край
25
сеп

Всички читатели, които закъсняват с връщането на заетите от тях издания, ще могат да ги върнат без налагане на административни такси.

Учебно разписание за зимен семестър на учебната 2022/2023 г., ОКС "бакалавър" - редовно и дистанционно обучение

Начало
15
сеп

Официалното откриване ще се състои в 10.00 часа в зала Аула. Първокурсниците ще имат възможност на 14 и 15 септември да опознаят своя университет по време на традиционните информационни дни

Начало
14
сеп
Край
15
сеп

Те ще имат възможност да опознаят своя университет с помощта на ментори по предварително изготвена програма