Икономически университет – Варна

Събитието ще се проведе онлайн на 15 април 2024 г. от 11:00 ч.

Начало
28
мар

Основната цел на форума е стимулиране на тясното сътрудничество между образователната система и бизнеса с цел подготовка на кадри за бъдещия пазар на труда

Имате възможност да усъвършенствате вашата предприемаческа идея с международна подкрепа, включително експерти от големи световни компании в различни сектори.

Заинтересованите страни могат да подадат предложение, съдържащо изискванията, описани в нарочната покана за тази цел

Начало
02
апр

с гост-лектор Момчил Милев

Kакто и досега в конкурса могат да вземат участие ученици, студенти и докторанти в български и европейски университети, както и млади предприемачи до 35 годишна възраст.

Академичното ръководство на Икономически университет – Варна и Студентският съвет обявяват началото на тазгодишния конкурс за академичното отличие "Студент на годината" на ИУ – Варна. Конкурсът е под патронажа на ректора проф. д-р Евгени Станимиров.

Документите за номинациите се подават в офиса на Център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна в срок до 31 март 2024 г.

Начало
17
апр

Събитието изисква предварителна регистрация.

Начало
21
мар

Присъединете се към нас на 21 март 2024 г. от 17:30 до18:30 ч. онлайн в Google Meet: https://meet.google.com/ixj-vwcr-yqi