Икономически университет – Варна

До 15 март 2024 г. е срокът за подаване на документи за участие

Начало
08
мар

Катедра "Информатика" има удоволствието да Ви покани на поредната публична лекция на представител на бизнес средите.

Начало
12
мар

Ще имате възможност да получите предложение за работа като сезонен търговски представител в компанията.

Начало
19
мар

Ще бъде осигурен превод от и на английски език.

Връчване на награди за принос в науката "Питагор" 2024 г. на Министерството на образованието и науката за съществен принос на български учени и научни колективи за развитието на науката.

Начало
07
мар

В навечерието на Международния ден на жената, имаме удоволствието да ни гостуват две дами, заемащи роли като Старши мениджър (Senior Manager) за една от най-известните марки в света!

Възможност за участие на преподавател от Икономически университет – Варна в INUAS COIL Days, организирани от Hochschule Munchen

Начало
01
мар

Гост-лектор ще бъде Стефан Йонков – Консул по икономическите въпроси в Генералното Консулство на Република България в Мюнхен. Първата среща предстои на 1 март 2024 г. от 11:00 ч.

Стажът ще се проведе в периода юни – август 2024 г. в гр. Варна. Открити са 16 стажантски позиции в различни отдели, които се занимават с информационни технологии и изкуствен интелект, риск и правни въпроси, застраховане и борба с прането на пари.

Временен достъп (от територията на университета) до част от колекциите на Pearson в областите Computer Science & Programming, Economics, Finance, Management, Marketing - до 24.03.2024 г.