Икономически университет – Варна

Разработките, които студентите от специалностите „Счетоводство и одит“ и "Счетоводство и финанси“ представиха, бяха посветени на интересни и актуални теми в областта на счетоводството, одита и анализа.

Начало
26
апр

Онлайн среща, на която ще бъдат представени възможностите за безплатно членство в Асоциацията за одит и контрол на информационните системи.

Местата са ограничени. Краен срок на регистрация – 24 април 2024 г.

Начало
24
апр

По време на семестрите през академичната 2023/2024 г. всяка сряда от 13:00 до 14:00 ч. в Читалнята можете да се включите в срещите, организирани от университетската библиотека, на които да получите актуална информация.

Започна ХХIV-ТА Варненска студентска универсиада 2024 организирана от Община Варна, Студентските съвети и Академичните звена отговарящи за спорта в шестте варненски университета, с цел популяризиране на масовия непрофесионален студентски спорт.

Присъстващите имаха възможност да научат какви са предизвикателствата и ежедневните казуси; как се постига добра комуникация между отделите; възможностите за стаж и работа на различни позиции в рамките на отделите на Кока-Кола Юропасифик Партнърс и др.

За студентите от 1, 2 и 3 курс ОКС "бакалавър", редовно и дистанционно обучение

Начало
17
апр

Среща дискусия относно възможността за работа в Кока-Кола България

Начало
24
апр

Традиционно то се провежда през м. април в редица висши училища в страната.

Начало
15
апр

Кристина и Тихомира ще запознаят студентите в ИУ – Варна с полезни съвети за това как да се справят когато излязат на пазара на труда