Икономически университет – Варна

UEVA - бизнес акселераторът на Икономически университет - Варна и програма Start For Future Ви канят на Co-creation summit, 23-24 ноември 2022 г., гр. Мюнхен, Германия

Икономически университет – Варна, като част от европейската предприемаческa екосистема Start for Future, ви кани на среща за съвместно създаване „Start for Future Co-Creation Summit“ в Мюнхен на 23 и 24 ноември, за да поставим началото на европейска инициатива за устойчива
промяна.

Събитието ще бъде пресечна точка на заинтересовани страни от цяла Европа, в това число стартъпи, индустриални бизнеси, международни корпорации. Заедно ще създадем основа за устойчив и скалируем модел за дългосрочно сътрудничество, а партньорствата ще стимулират Новата европейска програма за иновации. 

Ден 1 (23.11.2022 г.) е посветен на изграждането на връзки между европейските иновационни екосистеми. Ключов лектор и панелист ще бъде Мария Габриел, комисар по иновациите, научните изследвания, културата, образованието и младежта.

Ден 2 (24.11.2022 г.) е с фокус върху съвместното създаване между стартиращи компании, дълбоки технологични „долини за иновации“ и индустриални компании.
За да станете част от SFF Summit попълнете формата за регистрация и вземете своя безплатен билет:

ВИДЕО ПОКАНАТА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК 

SFF Summit стига до вас, благодарение на Start for FutureHochschule München,  Strascheg Center for Entrepreneurship gGmbH, с подкрепата на EIT Urban Mobility и EIT HEI Initiative както и 25+ партньори от SFF.

Лица за контакт за повече информация:
Доц. д-р Валентина Макни, Valentina.makni@ue-varna.bg
Гл. ас. д-р Петър Петров, p.k.petrov@ue-varna.bg

17 окт 2022



Подобни