Икономически университет - Варна

Актуално

Соня Господинова - студент на годината в направление "Стопански науки"

За втора поредна година студент от катедра "Финанси" получи изключително престижния национален приз "Студент на годината" в направление "Стопански науки"! Това е Соня Господинова - магистър в спец. "Корпоративни финанси". Наградата й беше връчена на церемония, проведена на 16.12. в София, от министъра на образованието и науката Красимир Вълчев - също възпитаник на катедра "Финанси". През 2018 г. със същата награда бе удостоен Михаил Димитров, който тогава бе четвъртокурсник в спец. "Финанси". Ежегодната награда се присъжда за високи постижения в образованието и личностното развитие и всяка година за нея кандидатстват между 50 и 100 от най-изявените студенти, обучаващи се в направление "Стопански науки".

Академичният състав на катедра "Финанси" се гордее с постижението на Соня и й желае да продължава да покорява нови върхове!

  


Нов доцент в катедра "Финанси"

На свое заседание на 11.10.19 г. след успешно проведен конкурс Факултетният съвет към Финансово-счетоводен факултет единодушно гласува за заемането на академичната длъжност "доцент" на Недялко Вълканов Вълканов. 
Академичният състав на катедра "Финанси" поздравява доц. д-р Вълканов и му пожелава много бъдещи научни успехи!