Икономически университет – Варна

Обучение за прилагане на инструменти за развитие на меки умения и представяне на образователна платформа със свободен достъп по проект ESSENCE

Уважаеми представители на бизнеса и практиката,

Екипът на проект ESSENCE при Икономически университет – Варна има удоволствието да ви покани да участвате в обучение за развитие на меки умения, което ще се проведе в понеделник, 14 ноември 2022, от 10:00 до 12:00 ч., в Зала 1, Икономически университет – Варна. Ще представим и образователна платформа на свободен достъп, която може да използвате за обучения на служители или за самообучение.

Образователната платформа по проект ESSENCE е създадена от университети и бизнес организации от цяла Европа, като обучителните материали са достъпни на седем езика, включително и на български. 

Въз основа на задълбочено проучване сред бизнеса са идентифицирани следните ключови меки умения, за които са разработени обучителни модули: координиране с другите, креативност, емоционална интелигентност, преценка и вземане на решения, разрешаване на сложни проблеми, критично мислене и когнитивна гъвкавост.

Обучението е безплатно, ще се проведе на български език и участниците ще получат сертификати.

Програма на обучението
9:45 – 10:00 Регистрация на участниците
10:00 – 10:30 Запознаване с резултатите от проект ESSENCE
10:30 – 11:00 Представяне на образователната платформа
11:00 – 11:45 Обучение за меки умения
11:45 – 12:00 Дискусия

Очакваме Ви!

За повече информация:
Гл. ас. д-р Петър Петров, ръководител проект
Email: p.k.petrov@ue-varna.bg

04 ное 2022



Подобни