Икономически университет – Варна

"Спортен диалог" – йога за ученици и студенти

Студентският спортен клуб към Икономически университет – Варна и дирекция „Спорт“ при Община Варна организират за вас спортни събития и практики, стимулиращи двигателната активност и спорт сред ученици и студенти.

Място на проявите: Спортен комплекс на Икономически университет – Варна

Целта на събитието е да се обогати спортният календар на учащите и постигне на партньорство в прехода от средното към висшето образование.

Всяко събитие ще се води от експерт в съответния спорт, представящ нагледно аспекти от своята дисциплина под формата на отделно тренировъчно занимание. Ученици и студенти ще имат възможност да участват в следните спортни събития:

26.05.2022 г. от 18:30 ч.

YIN отпускащи пози с малко или никаква мускулна активация, най-вече на пода. Ин работи съединителните тъкани – сухожилията, фасциите и ставните връзки. Увеличава циркулацията на енергия в тялото и насърчава гъвкавостта. Водещ: Франческа

27.05.2022 г. от 18:30 ч.

BIKRAM 26 пози и 2 дихателни упражнения. Подходяща за начинаещи, работи над всяка част от тялото, отвътре и отвън, поддържайки оптимално
здраве и функции на организма. Водещ: Франческа

Франческа се занимава с йога повече от 20 години. Дипломира се при Бикрам в Лос Анджелис, Core 26. Организира и се включва в много тренинги и уоркшопи по света. През 2018 г. открива свое студио във Варна.

Вход свободен.

Лице за контакти:
доц. д-р Илко Илиев
тел: 0882164715
Email: ilikoiliev@abv.bg

25 май 2022



Подобни