Икономически университет – Варна

Официално откриване на споделено пространство за студентите в ИУ – Варна, създадено от "Кока-Кола Юропасифик Партнърс Сървисис България"

В Икономически университет – Варна официално беше открито споделено пространство за студентите, създадено от „Кока-Кола Юропасифик Партнърс Сървисис България“ ЕООД. То се намира на 2 етаж в академичната сграда и в неговата уютна атмосфера младите хора ще имат възможност да се срещат, да обменят идеи, да общуват в свободното си време.

Събитието се състоя на 28.03.2023 г. Сред гостите бяха: Снежана Колева – директор направление „Хора и култура“ за България, Европа и страните от Южен Пасифик, Тюркер Куртев – директор на Експертен център за финансово планиране, анализ и отчитане за България и Европа (възпитаник на ИУ – Варна), мениджъри от екипа на „Кока-Кола Юропасифик Партнърс Сървисис България“ ЕООД (много от които също възпитаници на ИУ – Варна), проф. д-р Евгени Станимиров – ректор на ИУ – Варна, академичното ръководство, представители на Студентския съвет, преподаватели, служители, студенти.

Според традициите в университета символичната бяла лента беше прерязана от г-жа Колева, г-н Куртев и проф. Станимиров, а представителите на „Кока-Кола Юропасифик Партнърс Сървисис България“ написаха своето послание в почетната книга на дарителите на ИУ – Варна. Те получиха от проф. Станимиров почетна грамота за дарител на Икономически университет – Варна и плакет на висшето училище.

28 мар 2023



Подобни