Икономически университет – Варна

Практическо обучение

UEBN е платформата, разработена от университета, като основен и единствен начин за отчитане на практическото обучение на студентите. Платформата улеснява всички участници като им предоставя възможност за онлайн координиране на практическия процес. Участниците са  3-ма.  СтудентРаботодател и Академичен наставник (преподавателят от университета, който поставя оценка върху постигнатите резултати).  Важно е да знаете, че стажът Ви може да бъде приет като такъв, ако сте го положили в рамките на периода септември 2022 г. до септември 2023 г.(времето, което обхваща 3-ти курс). Можете да отчетете няколко типа стаж:

Тип 1 - Стажна 240 часа (разпределени в 45 дни)

тип.1 "А" Онлайн - когато работодателят е регистриран в системата
тип 1 "Б" Офлайн - когато работодателят НЕ е регистриран в системата. Ще откриете прикачени документи, които се изтеглят, попълват и отново се прикачват обратно в системата.

Тип 2 - Студенти, работещи на трудовдоговор

Тип 3 - Собствен бизнес 

Стартирането на програмата се осъществява САМО ОТ СТУДЕНТА.Ако развивате собствен бизнес и желаете да го отчетете като стаж, тогава трябва да се регистрирате като Работодател и отделно като Студент. От профила си на Студент създавате програма за стаж тип.3 и въвеждате имейла, с който сте се регистрирали като Работодател. Следвате стъпките за създаване на програма тип.3 Трябва да въведете в програмата си своя академичен наставник.Той е човекът, който ще постави оценка на разработената от вас курсова работа (наречена още като "отчет"). На този линк ще намерите списък с катедрите, всяка една от която  съдържа изискванията за направата на курсова работа. Върху нея ще Ви бъде поставена оценка. Без оценка не можете да завършите образованието си. След като завършите стажа си и сте готови с изискания проект (курсова работа), трябва отново да влезете в профила си, да отворите създадената програма, да отворите бутон "оцени", да попълните празните полета с информация и да прикачите на посоченото място файловете си. На тази страница ще намерите повече информация относно възможните въпроси, които биха могли да възникнат. 

За повече информация:

Специалност

Дата

Час

Зала

Ръководител

Логистика
(редовно обучение)

 15. 09. 2023 г.

  10:00 ч.  

   Н-210   

Гл. ас. д-р Пламена Милушева

Индустриален бизнес и предприемачество
(редовно обучение)

15. 09. 2023 г. 

13:30 ч.

2-130

Гл. ас. д-р Стефан Калпачев

Индустриален бизнес и предприемачество
(дистанционно обучение)

15. 09. 2023 г. 

  15:00 ч.

 Защитата ще се проведе онлайн 
(съгласно заповед
№ РД 05-701/ 8.09.23 г.)
Линк за провеждането:
 https://meet.google.com/hxo-oqfc-djw?pli=1

Гл. ас. д-р Моника Михайлова

Бизнес и мениджмънт
/с преподаване на английски език/
(редовно обучение)

Business and Management - in English
(full-time education)

15. 09. 2023 г. 

11:15 ч.

2-228

Доц. д-р Петя Данкова

Assoc. Prof. Petya Dankova PhD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Желаем Ви успешно реализиране!