Икономически университет – Варна

Студент в Икономически университет – Варна е удостоен с годишна поименна награда от Община Варна

13 студенти бяха отличени от Община Варна за постигнати високи резултати в различни области на международно и национално ниво. Те получиха грамота и парична награда. Студентските годишни поименни награди се връчват за 17-а поредна година. Номинациите за тях се правят от Студентските съвети на висшите училища и се одобряват от Общинския съвет. По традиция отличията бяха връчени от кмета на Община Варна Благомир Коцев и от председателя на варненския Общински съвет Христо Димитров на тържествена церемония в навечерието на студентския празник 8 декември.

В раздел „Администрация и управление“ наградата получи Жак Семизов – студент 4 курс, специалност „Счетоводство и одит“ в Икономически университет – Варна. Той беше удостоен с този приз и през миналата 2022 г.

Отличените студенти бяха приветствани от кмета Благомир Коцев: "Във Варна предстоят промени за добро и ние разчитаме на Вас те да бъдат приложени.“ – заяви г-н Коцев и допълни, че Община Варна е отворена към образователната система в града и ще й помага да се развива. Кметът поздрави за постиженията и пожела успех на студентите.

На тържеството присъстваха също зам.-ректорът на ИУ – Варна по международните връзки и партньорства доц. д-р Радан Мирянов, представители на висшите училища, общински съветници и др.

05 дек 2023



Подобни