Икономически университет – Варна

Седмица на дигиталното обучение Digital Force Week в ИУ – Варна

Икономически университет – Варна и Съюзът за стопанска инициатива представят Седмица на дигиталното обучение Digital Force Week от 15 до 19 февруари 2021 г.

Дигиталните технологии и техните възможности днес са повече от актуални. Как да бъдем информирани и успешни в сфера, която се променя и развива с всеки изминал ден? Какви са добрите практики и основни правила за  специализация в ерата на “дигиталното” и кои са бъдещите печеливши професии?

Digital Force Week ще ви даде възможност да участвате в пет отделни обучителни сесии по основните и най-популярни теми на дигиталното движение: създаване на дигитално съдържание, дигитален маркетинг, търговия и киберсигурност. 

Пригответе се за обучителен маратон, който ще съчетае теоретичните лекции на видни специалисти с практически уъркшопи, където участниците ще могат да приложат наученото, развивайки свои собствени проекти по темите.

За най-добре справилите се събитието продължава с дълъг списък от награди, които ще им дадат възможност да развият допълнително новопридобитите знания и умения – този път професионално.

Очаквайте в следващите няколко дни още информация за събитието. Пълната програма, лекторите, наградите и изненадите предстоят. Възможностите ви очакват в седмицата от 15 до 19.02.2021 г.

Be Digital! Join Digital Force Week!

10 фев 2021



Подобни