Икономически университет – Варна

Първо място в България и шесто в света за възпитаничка на ИУ – Варна на изпит за квалификация по The Association of Chartered Certified Accountants

Диана Иванова – главен счетоводител в Coca-Cola Hellenic BSO Ltd., възпитаник на Икономически университет – Варна е постигнала първи резултат в България и шести в света на един от изпитите си по The Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) – Financial Reporting (FR), съобщиха от ACCA Southern Europe. Тя е магистър от ИУ – Варна със специалност „Счетоводство и контрол“ и в момента повишава квалификацията си в ACCA с положени 6 от 13 изпита. Тя има 17 години опит в счетоводството, като е работила в компании от различни сфери.

Диана Иванова ще бъде един от лекторите на Your Career explained – кариерно събитие, на което ще се дискутира одиторската и счетоводната професия. То се организира от АССА онлайн и безплатно за студенти. Линкът за регистрация е: https://bit.ly/3utYT3o.

Ако се присъедините на 4 декември 2023 г. от 16:00 часа, ще чуете Кириакос Йордану – генерален мениджър на FCCA, Институт на дипломираните експерт-счетоводители на Кипър, в диалог с Диана Иванова – глобален носител на наградата на ACCA в сесията през декември 2022 г. Можете да се включите във вдъхновяващ разговор и да задавате въпроси на живо.

ACCA организира редица събития за кариерно ориентиране, за да помогне на студентите да намерят най-добрия път тяхната финансова и счетоводна кариера. The Association of Chartered Certified Accountants е глобален професионален счетоводен орган, предлагащ международно призната квалификация на дипломиран експерт-счетоводител. Организацията е със седалище в Лондон и е една от най-големите и влиятелни счетоводни професионални организации в света с над 178 000 членове и 455 000 студенти в 180 държави.

01 дек 2023



Подобни