Икономически университет – Варна

Увереността - ключ към успеха - Част II // Бизнес клас 2024 на Изи Академия

Бизнес клас 2024 на Изи Академия
Икономически университет – Варна и Изи Кредит ви канят на едно вълнуващо пътешествие към личностно и професионално развитие със специално създадения за наши студенти Бизнес клас 2024 от Изи Академия!

Защо да участвате?
Изи Академия не само развива своите служители, но и споделя опит и знания с обществото. В партньорство с център "Кариери, предприемачество и маркетинг" към Икономически университет – Варна, се създаде този Бизнес клас, за да ви предоставим възможността да усвоите ценни умения и да изградите устойчиви навици за успех в бизнеса.

Кога и къде ще се проведе?
Бизнес клас 2024 г. ще се проведе в 4 непоследователни дни през oктомври – 10, 16, 22 и 28 октомври 2024 г. Всяко събитие ще започне от 15:15 ч. в Coworking Space в ИУ – Варна на H-4.

Кои са темите?
Селектирахме четири ключови теми, които ще ви помогнат да подобрите както личния си живот, така и професионалното си развитие:

  • Управление на времето (10.10.2024): Как да приоритизираме правилно, постигнем баланс и елиминираме “крадците на време”?
  • Увереността - ключ към успеха (16.10.2024): Научете как да се справите с несигурността и да изградите увереност, която ще ви води към успеха.
  • Силата на думите (22.10.2024): Усвоете изкуството на комуникацията и убеждаването, и научете как правилно да използвате езика.
  • Стресът - моят приятел (28.10.2024): Превърнете стреса в свой съюзник чрез стратегии за устойчивост и баланс.

За кого е предназначено събитието?
Този Бизнес клас е насочен към мотивирани студенти от Икономически университет – Варна. Местата са ограничени - само за първите 30 души, които се запишат и покажат истинска мотивация за развитие.

Не пропускайте тази възможност!
Това е уникален шанс да получите нови знания и умения в сферата на бизнеса, които ще ви помогнат да се откроите. Станете част от нашата бизнес общност!

Регистрацията приключва на 07.10.2024 г. Запишете се още сега и започнете своето пътешествие към успеха!

25 сеп 2024



Подобни