Икономически университет – Варна

Участие на ИУ – Варна в двудневен международен онлайн форум на рекрутиращи компании и образователни агенти "NET Agents Workshop"

ИУ – Варна като дестинация за обучение на бъдещи чуждестранни студенти от Индия и региона,  беше представен на организираната международна виртуална среща на образователни агенти в областта на висшето образование "NET Agent Workshop", провеждаща се от 17 до 18.03.2021 г.

Евгени Райчев -  ръководител на отдел "Международно сътрудничество" в ИУ – Варна, изнесе презентация, по време на която запозна участниците в срещата с възможностите, които ИУ – Варна предлага за обучение на чуждестранни студенти, и отговори на въпроси свързани с условията за кандидатстване и обучение на индийски кандидат-студенти в Икономически университет – Варна.

Участието във форума даде възможност за популяризиране на ИУ – Варна сред чуждестранни образователни агенти и рекрутиращи компании, за създаване на контакти и осъществяване на нови партньорства с цел привличане на чуждестранни студенти за обучение в ИУ – Варна. Форумът бе посетен от над 100 образователни специалисти от Индия, Шри Ланка, Бангладеш и Непал.

17 мар 2021



Подобни