Икономически университет – Варна

Стипендиантска програма на KPMG Bulgaria "Master of Your Future" за студенти в ОКС „магистър“

Стипендиантската програма на KPMG Bulgaria "Master of Your Future" е предназначена да предостави финансова помощ на студенти с много добри академични постижения и силен ангажимент към избраната от тях област на обучение. Тя е отворена за студенти, завършили бакалавърска степен, и ще покрие семестриалните такси за магистърската им степен в Икономически университет – Варна.

Основните характеристики на програмата за стипендии включват:

  • финансова подкрепа;
  • работа и професионално развитие в KPMG.

Крайният срок за кандидатстване е 30 септември 2023 г.

В KPMG в България вярват, че младите хора могат да развият пълния си потенциал, да изградят своите звездни професионални кариери в България и да окажат положително въздействие върху нашите общности и общество.

В компанията са горди да създадат първата стипендия на KPMG България „Master of Your Future“ за завършили университет с бакалавърска степен, планиращи да се запишат в магистърски програми в държавни университети в България.

Безвъзмездната помощ ще покрие пълната такса за обучение за придобиване на магистърска степен и ще бъде изплатена на вноски в течение на академичните семестри.

Критериите за допустимост, необходимите документи и подробности за процеса на подбор могат да бъдат намерени тук: https://bit.ly/3IXVTRB

04 юли 2023



Подобни