Икономически университет – Варна

Най-голямото събитие за стаж и работа в чужбина за студенти през август - #GoPlaces 2023

Europe Language Jobs организира най-голямото безплатно виртуално събитие с възможности за работа и стаж за студенти в 20 града из Европа.

От 14 до 31 август 2023 г. събитието „#GoPlaces 2023“ ще предоставя полезна информация в социалните медии относно установяването и начина на живот в Барселона, Берлин, Мадрид, Прага и много други градове. Целта е да се покажат интересни и перспективни възможности за кариерно развитие на млади хора в чужбина.

Събитието включва ръководства по преместването и търсенето на работа в различните европейски градове, като чрез блог статии участниците в „#GoPlaces 2023“ ще могат да научат повече за различните локации, как да си намерят място за живеене, да ползват публичния транспорт, да планират бюджета си и как да се почувстват у дома на новото място.

Планирани са LinkedIn Lives със съвети за съставяне на CV, съобразено с изискванията на съответната държава, и TikTok видеа, представящи най-добрите кариерни възможности. Част от предоставената информация е изготвена по опита на хора, които вече са преминали през такъв процес и споделят своите преживявания, истории и съвети.

Платформата на „#GoPlaces 2023“ разполага със стотици обяви за работа и стаж в иновативни международни компании, подходящи за студенти с малко или без професионален опит, които желаят да се развиват в интернационална среда.

Само тази година към събитието са проявили интерес над 32 хил. участници.

За повече информация и абониране за събитието, моля последвайте линка: https://www.europelanguagejobs.com/candidates/go-places

01 авг 2023



Подобни