Икономически университет – Варна

Кандидатствайте за студентска програма GEN I до 16 октомври 2024 г.

Икономически университет – Варна с гордост представя иновативната студентска програма GEN I, организирана от Schwarz IT, насочена към младите таланти, амбициозни да развият своите идеи в сферата на иновациите и предприемачеството. Ако имаш смелостта да мислиш креативно и искаш да оставиш своя отпечатък в света на бизнеса, сега е моментът да се включиш!

Какво е GEN I?
GEN I е програма, създадена за студенти с желание да работят по реални проекти, като същевременно развиват своите умения в предприемачеството, иновациите и работата в екип. Програмата е състезателна и цели да обедини млади хора от различни дисциплини, които да разработят и представят свои проекти пред водещи експерти.

Кандидатствайте за Програмата Gen I - Генерация иновация

Крайният срок за кандидатстване е 16 октомври 2024 г.

Какво печелиш?
Участвайки в GEN I, твоят отбор има шанс да се състезава за голямата награда от 10 000 лв.! Но това не е всичко – най-успешните екипи ще имат възможност да получат допълнително финансиране в размер на 30 000 евро, за да доразвият своя проект и да го изведат на следващо ниво. Всички участници ще получават по 150 лв във ваучери всеки месец до приключване на програмата.

Защо да се включиш?

  • Ще работиш с водещи ментори и експерти в иновациите и бизнеса.
  • Ще натрупаш ценен практически опит в развиването на идея от нулата.
  • Ще разшириш своята мрежа от контакти чрез сътрудничество с водещи професионалисти.
  • И, разбира се, шансът да спечелиш награди и финансиране за твоя проект!

Не пропускай възможността да станеш част от програмата, която може да промени бъдещето ти! Запиши се още днес и се подготви за състезание, което ще изпита твоите граници и ще отвори нови хоризонти.

За повече информация: https://www.geni.bg/

Кандидатствай до 16 октомври 2024 г. и покажи своя потенциал!

11 окт 2024



Подобни