Икономически университет – Варна

Кандидатствайте за Spring Dukenet Markstrat Challenge

UEVA се включва в Spring Dukenet Markstrat Challenge, част от инициативата на партньорската мрежа Dukenet. Тази обучителна програма има близо десетгодишна история и свързва студенти от различни университети в една международна общност. Участниците работят в международни екипи с цел постигане на успех на пазара за своите компании чрез използване на симулационния софтуер Markstrat. Този софтуер е признат като световен лидер в обучението по практически аспекти на маркетинга.

Тази пролет тренингът ще се проведе в Хертогенбос, Нидерландия от 8-ми до 12-ти април 2024 година.

Участниците ще имат възможността да установят нови контакти с колеги от цяла Европа, да развият своите умения в областта на маркетинга и бизнеса, да работят с водещи консултанти от световна класа и да се запознаят с професионални практики за подготовка на маркетинг специалисти за работа в международния сектор.

Присъединете се към нас в Spring Dukenet Markstrat Challenge и се подгответе за вълнуващо пътуване в света на маркетинга и бизнеса!

За избраните студенти, ИУ – Варна осигурява финансиране по програма ЕРАЗЪМ+ в размер на 395 евро, с които да се покрият разходите за участие (такса участие 90 евро) + пътуване и настаняване.

Запознайте се с отзивите от участието на нашите студенти в зимното издание на програмата

Успешно представяне на студенти на ИУ – Варна в Dukenet Winter Markstrat Challenge 2024 - Икономически университет – Варна (ue-varna.bg)

Крайният срок за кандидатстване е 25.02.2024 г., 17:00 часа. Местата са ограничени!

Избраните кандидати ще бъдат уведомени по имейл/телефон.
Всички участници ще получат сертификат.

За повече информация:
гл. ас. д-р Петър Петров, координатор на UEVA
ueva@ue-varna.bg

15 фев 2024



Подобни