Икономически университет – Варна

Икономически университет – Варна е избран за настоятел на фондация "Атанас Буров"

Икономически университет – Варна бе избран с пълно единодушие за настоятел на фондация „Атанас Буров“ на годишното общо събрание на настоятелите, провело се на 19 септември 2024 г. в София.

Кандидатурата на ИУ – Варна получи институционалната подкрепа на „УниКредит Булбанк“, а при представянето на висшето училище Виолина Маринова – председател на Управителния съвет на фондацията, сподели отличните си впечатления от възпитаниците му. Някои от лекторите в лятното училище на фондацията, участващи в Съвета на настоятелите, споделиха впечатлението си, че студентите на ИУ – Варна винаги заемат призови места в организираните прояви. Студенти от нашия университет участват в ежегодно организираните от фондация „Атанас Буров“ летни училища и конкурси за стипендианти.

Избирането на ИУ – Варна за член на Съвета на настоятелите дава възможност за още по-ползотворно сътрудничество и насърчаване на професионалната реализация на нашите студенти в сферата на финансите и банковото дело.

Повече информация за дейността на фондация "Атанас Буров" може да намерите на следния адрес: https://www.atanasburov.org/

30 сеп 2024



Подобни