Икономически университет – Варна

Икономически университет – Варна беше представен виртуално пред студенти от Baden-Württemberg Cooperative State University

Служител на отдел „Международно сътрудничество“ на 24.11.2021 г. участва в поредното виртуално представяне на Икономически университет  –  Варна пред  Висше училище Баден-Вюртемберг, Германия (Baden-Württemberg Cooperative State University). Целта на срещата бе обучаващите се в немския университет да се запознаят с възможностите, които ИУ – Варна предоставя на входящите студенти по програма „Еразъм+“.

В събитието се включи и Тобиас Кукавец – студент в Baden-Württemberg Cooperative State University, който през настоящия семестър се обучава по програмата за мобилност в Икономически университет – Варна и от първо лице изрази впечатления за престоя си във висшето училище и морския град. Той покани своите състуденти да изберат именно ИУ – Варна, ако искат да превърнат своето „Еразъм+“ пътешествие в нещо уникално и незабравимо.

В резултат на ежегодните виртуални срещи броят на „Еразъм+“ студентите от Висшето училище Баден-Вюртемберг в ИУ – Варна се е увеличил значително.

25 ное 2021



Подобни