Икономически университет – Варна

Временен достъп до електронни книги и списания на издателство Bentham Science

До 31 май 2022 г. Български информационен консорциум организира временен достъп до списания и книги на издателство Bentham Science за 25 библиотеки в страната. Възможността за достъп е от територията на библиотеката на адрес: https://www.eurekaselect.com/

Bentham Science е научен издател на рецензирани печатни и онлайн списания. Каталогът на Bentham Science се състои от над 130 списания. Пълен списък на списанията по категории може да се разгледа тук.

Bentham Science Book има платформа и за електронни книги, където предлага множество наръчници, монографии, справочници и учебници за читатели, търсещи знания в мултидисциплинарни области или специфични области като природни науки, технологии, медицина, социални и хуманитарни науки. Интересни са заглавията в областите: Компютърни и информационни науки, Математика, Статистика, Образование и др. Книгите по категории можете да разгледате тук.

По време на пробния достъп четенето на съдържание онлайн не е ограничено. При ползване на електронните книги могат да се изтеглят само до 5 глави от книга, от една институция, за целия период на пробния достъп.

18 мар 2022Подобни